F1 - KING A MANORNÁL AKAR VERSENYEZNI 2017-BEN

jordan_king_f1_testing_barcelona_iske9ld5vbxx.jpg

A Manor brit fejlesztőpilótája már nagyon szeretne 2017-ben a Forma-1-ben versenyezni.

Mint ismeretes, jelenleg Jordan King a GP2-es bajnokságban versenyez a Racing Engineering csapat színeiben, s a bajnokság 7. helyen áll. A fiatal brit két sprintfutamos győzelemmel a zsebében úgy érzi, hogy jövőre jó eséllyel pályázik a Manor egyik ülésére - persze, ez az esély jóval nagyobb lehetne, ha az év végén ő zárna a tabella első helyén. Négy fordulóval a vége előtt 33 pontos lemaradásban van az éllovas Sirotkin - Gasly duóhoz képest.

King elmondta, hogy az idei év hátralevő részében szívesen részt venne az idei szezonban még 1-2 szabadedzésen.

"Gyerekkori célom az volt, hogy Forma-1-es világbajnok legyek. Úgyhogy minden egyes alkalommal, amikor beszálltam egy Forma-1-es autóba, azt éreztem, hogy ennek elérésének az útján vagyok. Szerintem itt az ideje annak, hogy előrébb lépjek. Ez a cél." - nyilatkozta King.

"Eddig még nem kaptam telefonhívást, de szeretném, hogyha legalább 1 vagy 2 péntek reggelen lehetőséghez jutnék, ha nem többször, de nem tudom, hogy mi lesz."

Természetesen az angol hozzátette, hogy egyelőre még mindenképpen az idei GP2-es évére szeretne koncentrálni. Célja természetesen az, hogy megnyerje a bajnokságot, ugyanis az előrelendíthetné a Forma-1-es jövőjét.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8611356286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása