F1 - MONTEZEMELO SZERINT JAVULT SCHUMACHER ÁLLAPOTA?

michael-schumacher-0502.jpg

A minap a nemzetközi sajtóban megjelent egy nyilatkozat, melyben a Ferrari korábbi elnöke, Luca Di Montezemolo elárulta, hogy javult a hétszeres világbajnok Schumacher állapota. A címben pedig a kérdőjel nem véletlen, ugyanis a hír valódisága kérdéses...

A hétszeres világbajnok klasszis pilóta, Michael Schumacher még 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet a Francia Alpokban. Azóta csak kis mennyiségű hivatalos közlemény látott napvilágot, ami a német állapotát illeti, miután a család igencsak félti a magánszféráját, méghozzá joggal. Azonban ez csak teret ad a szenzációhajhász spekulációknak. Úgy tűnik, most ez egy régebbi nyilatkozat előkaparásának formájában történt meg.

Kedd délelőtt az Ecunemical News névre hallgató média publikált egy Luca di Montezemolo-nyilatkozatot, melyben a korábbi Ferrari-elnök a következőket mondta:

"Nagyon örömmel hallom, hogy már reagál. Tudom, hogy mennyire erős, és bízom benne, hogy az akaraterejének köszönhetően -, amelynek kritikus fontossága lesz - ki fog jönni ebből a nagyon, de nagyon nehéz helyzetből."

Ez mind szép és jó lenne, ám az egyik nagynevű magyar hírportál, a Formula.hu megdöbbentő felfedezést hajtott végre, miszerint ez egy régebbről, egészen pontosan a május 25-i napról származó nyilatkozat, vagyis annak a rövidített változata. Akkor a brit Express közölte a korábbi Presidente szavait.

Utoljára Schumacher menedzsere, Sabine Kehm nagyjából egy hónapja szólalt meg. Akkor azt mondta, hogy a német minden idők legsikeresebb autóversenyzője, ám ezekben a napokban nincs velünk, és természetes módon mindannyiunknak hiányzik. Továbbá azt, hogy mindenki tudja, hogy mi történt, és azt is, hogy már senki nem tud változtatni a történteken semmit. Zárásképpen akkor azt mondta, hogy el kell fogadnunk azt, ami Schumacherrel történt, és reménykedjünk a felépüléséért - s akkor egy nap talán visszatér közénk.

A Braking News F1 csapata természetesen szorít Michael Schumacher mihamarabbi felépüléséért! #KeepFightingMichael

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2910414988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása