F1 - EGYRE TÖBB JEGYET ADNAK EL AZ IDEI BELGA NAGYDÍJRA
Emellett fokozott figyelmet fordítanak bármilyen terrorizmusgyanús cselekményre

A Belga Nagydíj szervezői megerősítették, hogy végrehajtották a terrorista ellenes intézkedéseket a jövő heti futam előtt. Az is kiderült, hogy idén jóval több jegyet vettek meg.

A Belga GP lesz a nyári szünet utáni első versenyhétvége, most pedig azt is megtudtuk, hogy Max Verstappen révén már 25%-al több jegy fogyott el az idei évben.

A verseny promótere, Andre Mas 15 és 20 ezer holland szurkolót vár a hétvégére.

"Már 25%-al a tavalyi év előtt vagyunk, ami szintén egy jó év volt. Minden állójegyet eladtunk."

Természetesen a több ember több veszélyt hordoz magában, főleg ebben az időszakban, amikor a terrorizmus korát éljük. Felkészültek az egyes lehetőségekre:

"Fokoztuk a biztonságot. Beszereztünk ellenőrző készülékeket, hogy meg tudjuk nézni a táskákat és hűtőtáskákat. A hadsereg támogat bennünket, így maximális lesz a biztonság, ami az elsődleges számunkra. A közönség bármilyen félelem nélkül jöhet."

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7410416380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása