F1 - BOTTAS NEM AGGÓDIK A JÖVŐ ÉV MIATT

Valtteri Bottas megerősítette, hogy nem aggódik a Forma-1-es jövője miatt, ugyanis a Williams még mindig nem erősítette meg 2017-es felállását.

Felipe Massa és Valtteri Bottas harmadik közös évüket töltik el csapattársakként a Williamsnél, az idei évben azonban mindkettőjük szerződése lejár.

A Williams korábban már kifejtette, hogy erősen érdeklődik a McLaren-Honda brit világbajnoka, Jenson Button, illetve a force indiás Sergio Perez iránt. Bottas nyugodt emiatt:

"Biztos vagyok benne, hogy jövőre is a Formula-1-ben leszek. Azt azonban nem mondhatom meg, hogy a Williams csapatánál, ez túl korai lenne.

Normális esetben mindent szeptemberben határozunk meg a csapattal, szóval nem kell aggódni, ha még várni kell egy kicsit, hogy minden 100%-os legyen."

Hogy Bottas marad-e a brit csapatnál, az erősen kérdéses, ugyanis biztos források szerint egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a Renaulttól, ahol jövőre Esteban Ocon csapattársa lehet.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2910262006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása