DTM - FELIX ROSENQVIST VÁLTJA OCONT

Felix Rosenqvist váltja Esteban Ocont a Team ART csapatnál. A svéd versenyző természetesen Gary Paffett csapattársa lesz a DTM szezon hátralévő részében a Mercedesnél.

Természetesen a Manor F1-es csapatának mai bejelentése után Esteban Ocon idén már csak Forma-1-es szerepvállalására koncentrál, így a DTM-ben megüresedett helyét a svéd Felix Rosenqvist veszi át.

"Az esély, hogy a DTM-ben versenyezhetek, nagyon izgalmas számomra. Már korábban is a Mercedes-AMG család tagja voltam és mindig is ez volt az egyik fő célom.

Nagy kihívás lesz egy ennyire versenyképes sorozathoz csatlakozni, főleg szezon közben és azt is tudom, hogy sokat kellesz tanulni viszonylag rövid idő alatt." - nyilatkozta.

Az biztos, hogy a svéd számára nem lesz egyszerű a bemutatkozás, hiszen nagyon sokat nehezít a dolgán, hogy a három gyártó autója viszonylag egy szinten van.

Általában az újoncoknak sok idő kell, amíg ebben a sorozatban versenyképessé válnak.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7110116846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása