F1 - TOVÁBBI RÉSZLETEK DERÜLTEK KI ECCLESTONE ANYÓSÁNAK ELRABLÁSÁRÓL

Egyre több részlet derül ki Ecclestone anyósának elrablása ügyében.

Mint ismeretes, az elmúlt hetek egyik legfőbb témáját Bernie Ecclestone anyósának elrablása szolgáltatta. Elég sok részlet derült ki erről a bizonyos emberrablásról.

Ms. Schunckot az emberrabló banda hazai környezetből rabolta el, ugyanis futárnak álcázták magukat. A rendőrség végül bizonyos telefonhívások lenyomozásával be tudták mérni, hogy az emberrablók hova szállíthatták Ecclestone anyósát. Végül a hölgyet egy Cotia nevű város közelében, egy erősen felfegyverzett farmon tartották túszként.

A 67 éves nőt egyébként még a lefejezés veszélye is fenyegette, ezzel próbáltak pénzt kicsikarni a Forma-1 kereskedelmi jogainak birtokosától. 

A rendőrség végül két férfit tartóztatott le. Mindketten hírhedt bűnözőknek számítanak, de ekkora stikli még nem volt a számlájukon.

Az emberrablók végül egy centet sem kaptak, sőt Ecclestone később már felszabadultan és boldogan viccelődött az esetről:

"Minden barátom tudja, hogy egy anyósért cserébe egy penny-t sem fizetnék."

Hála a jó istennek nem történt ebből az ügyből semmi komoly, most már megnyugodhatnak a családtagok.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr839431232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása