F1 - A MANOR NEM AD HATÁRIDŐT HARYANTÓNAK

A Manor megerősítette, hogy addig késlelteti Rio Haryanto lecserélését, ameddig az csak lehetséges, ezzel segíteni kívánnak az indonéz pilótának, hogy tőkét találjon, ugyanis mindenképpen vele képzelik el a szezon második felét.

Haryanto jövője továbbra is kérdéses, ugyanis még most sem találta meg a megfelelő pénzügyi támogatást, hogy a szezon második felében is maradni tudjon a Manornál.

Az indonéz versenyző eredetileg a szezon első 11 futamán vehetett volna részt, de még a 12. futamon is ő ült a brit csapat autójában.

A csapatfőnök Dave Ryan azonban most megerősítette, hogy nincs határidő Haryanto számára:

"Mint ahogy már sokszor mondtam, a cél az, hogy Rio az egész szezonban a csapatnál maradjon.

Talán lesz egy nyilvánvaló pont, de minél több időt adunk Rio-nak és a csapatának a megfelelő támogatás megszerzéséhez, annál jobb lesz neki."

Az indonéz versenyzőnek nincs sok ideje, ugyanis a belga versenyhétvégéig már csak 3 hét van. Helyére persze több érdeklődő is van. Ebben a névsorban van Stoffel Vandoorne és Esteban Ocon is.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr99168290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása