F1 – HARYANTO NEM AKARJA FELADNI A JÖVŐJÉT

f1_grand_prix_of_germany_fu7dyvzhd6wx.jpg

Rio Haryanto egy indonéz lapnak elárulta, hogy a menedzsmentje keményen dolgozik azon, hogy biztosítsa a GP2-es bajnokság tavalyi 4. helyezettjének Forma-1-es jövőjét a nyári szünet után is.

Mint ismeretes, a Manor Rio Haryantóval csak a Magyar Nagydíjig kötött szerződést, ugyanis az indonéz csak idáig tudta rendezni a csekket a csapattal. Hockenheimben már így is ajándék lehetőséget kapott, ugyanis a Magyar és a Német Nagydíjat csak egy hét választotta el, ez idő alatt pedig lehetetlen lett volna bárkivel is leszerződni.

Haryanto a helyi Jakarta Globe-nak elárulta, hogy számára nem lesz megállás, mindent meg fog tenni a menedzsmentjével annak érdekében, hogy folytathassa ősszel pályafutását:

„A nyári szünet a legkiválóbb időszak a Forma-1-ben a pihenésre, azonban én nem leszek képes relaxálni, miközben a csapatom keményen ügyködik azon, hogy biztosítsa a Forma-1-ben való részvételemet a szezon második felére.”

Amennyiben Haryantóék nem tudják előteremteni a megfelelő anyagi hátteret, a francia L’Equipe szerint Esteban Ocon lehet az utódja, aki amellett, hogy a Mercedes növendéke, a Renault-nál kölcsönben ott van tesztpilótaként. Ha pedig igazak a hírek, a fiatal francia már Spában megejtheti a Forma-1-es debütálását.

Korábban a nemzetközi sajtó szóba hozta a belga Stoffel Vandoorne nevét is, azonban a spanyol El Mundo Deportivo lap szerint a McLaren nem fog azért fizetni, hogy belga protezsáltja helyettesíthesse Haryantót a Manornál.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr998931762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása