F1 - VETTEL: HIBA VOLT MEGKÉRDŐJELEZNI A CSAPAT TAKTIKÁJÁT

Sebastian Vettel a futam után beismerte, hogy hiba volt megkérdőjelezni a Ferrari taktikáját a mai Német Nagydíjon.

Mint ismeretes, a mai Német Nagydíjon az utolsó boxkiállások előtt a Ferrari hamarabb akarta kihívni Sebastian Vettelt, hogy elé tudjanak vágni Max Verstappennek.

Ezzel összesen két probléma volt. Az első, hogy Max Verstappen „mérföldekkel” volt a Ferraris előtt a verseny azon szakaszában, a második pedig, hogy Vettel nyilvánosan megkérdőjelezte a csapat taktikáját.

Amikor elmondták neki, hogy jöjjön ki, visszakérdezett:

"Ki a fene elé akarunk vágni? Jobb lenne kint maradni, hiszen a gumik még mindig jó állapotban vannak."

Végül a Ferrari belátta, hogy igaza lehet, hiszen csak később hajtották vége a kerékcserét.

A futamot követően Vettel azonban elismerte, hogy hiba volt megkérdőjelezni a csapat taktikáját.

A két Ferrari a versenyt pont ugyanott fejezték be, ahol elkezdték, csupán fordított sorrendben. A legnagyobb probléma viszont, hogy egy olyan pályán nem rúgtak labdába a Red Bull-lal, ami elvileg jobban kellett volna, hogy feküdjön számukra.

A mai futamot követően a Scuderia már csak a harmadik helyen van a konstruktőri bajnokságban és nagyon gyorsan helyes irányba kéne terelni a csapatot, ha vissza akarják venni a második pozíciót. Reméljük, hogy sikerül, ugyanis akkor láthatnánk egy parázscsatát a bajnoki második helyért.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr58926816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása