GP3 - MATTHEW PARRY ELSŐ GYŐZELMÉT ARATTA A HUNGARORINGEN

_sla7506_3750107.jpg

A GP3 új győztest avatott a Hungaroringen, a főfutamon.

Drámaian indult a GP3-as mezőny első futama a Hungaroringen, ugyanis az időmérő edzés győztese, Nyck De Vries a rajtrácson ragadt, így a pole pozíció helyett a depóból volt kénytelen indulni. Így a pole tulajdonképpen Matthew Parry ölébe hullott, akinek így az volt a feladata, hogy éljen a lehetőséggel.

A Korainen GP britje így is tett, igaz, az egész futamon maga mögött kellett tartania a tridentes Antonio Fuocót - a kockás zászlónál két és fél másodperc választotta el őket. Rajtuk kívül a dobogóra még az ardenes Jake Dennis állhatott fel.

Az utolsó körökben izgalmas kis kergetőzés volt a negyedik helyért, amely végül az ART színeiben versenyző Nirei Fukuzumié lett, megelőzve a korainenes Ralph Boschungot. A pontverseny első két helyén álló ART-pilóták, Charles Leclerc és Alex Albon a 6-7. helyeken értek célba, az újonc indiai, Arjun Maini előtt. A TOP 10 Jack Aitkennel és Kevin Joerggel lett teljes.

A hungaroringi főfutam végeredménye: 

gp3_r1.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr608912236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása