F1 - ERICSSON A DEPÓBÓL INDUL MAJD A 31. MAGYAR NAGYDÍJON

marcus_ericsson_f1_grand_prix_hungary_qualifying_bjyn8sfz9cvx.jpg

A Sauber úgy döntött, hogy a svéd új kasznit kap a tegnapi balesete után, így csak a bokszutcából kezdheti meg a 2016-os hungaroringi futamot.

Mint ismeretes, a tegnapi kaotikus időmérő edzésen a Sauber svédje, Marcus Ericsson a Q1-ben összetörte az autóját a 10-es kanyarban, miután felúszott a vizes aszfalton a Hungaroring ezen szakaszán.

A kvalifikáció után a csapat megvizsgálta Ericsson C35-ösét, s végül az a döntés született meg, hogy biztonsági okok miatt kicserélik a karosszériát. Azonban emiatt majd az idei évben még nulla pontos Ericssonnak a depóból indulva kell megkezdenie a 31. Magyar Nagydíjat.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr128910614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása