F1 - VETTEL ÉS ERICSSON AUTÓJÁBAN ÚJRA VÁLTÓT KELLETT CSERÉLNI

f1_grand_prix_hungary_practice_9w0616k9vm_x.jpg

A Ferrari németje és a Sauber svédje sorozatban a második versenyhétvégén kapott új sebességváltót.

Az idei évben Sebastian Vettelt rendre, szinte már versenyhétvégéről-versenyhétvégére sújtják a műszaki hibák, legutóbb a Magyar Nagydíj 2. szabadedzésén érte utol a technika ördöge, amikor is újból, egy hónapon belül vagy negyedjére bekrepált a sebességváltója.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) péntek este megerősítette, hogy a német négyszeres világbajnok Ferrari SF16-H-jában a váltócserére sor került. Ezúttal viszont Vettel nem kap büntetést, mert az előző helyszínen, Silverstone-ban ugyanezen okkal már igen. Ezt kihasználva a Ferrari egy új verziójú váltót szerelt bele Vettel autójában, viszont ha ez is tropára megy, akkor jöhet az öthelyes büntetés.

A Sauber-Ferrari svédje, Marcus Ericsson is új váltót kapott, ám miután a Brit Nagydíjon emiatt már ő is kapott egy büntetést, nem kell újabbal számolnia. Kivéve, ha újra cserére szorul az egység.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr368908836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása