F1 - ERICSSON NEM BÁNJA, HA A SAUBERREL MARAD 2017-RE

marcus_ericsson_european_f1_grand_prix_practice_lx4ket9ch5rl.jpg

Marcus Ericsson, a Sauber F1 Team svéd pilótája nem tekint "rossz lehetőségként" arra, hogy jövőre is a csapat pilótájaként versenyezhet, feltéve, ha az istálló képes lesz megoldani pénzügyi problémáit.

A Sauber F1-es csapata igen vérszegény szezont tudhat magáénak idáig, de ma legalább az kiderült, hogy megmenekülhet az egyesület, miután a csapatfőnök Monisha Kaltenbornnak sikerült megegyeznie egy komoly befektetővel. Svéd pilótájuk, Marcus Ericsson szerint egyáltalán nem rossz dolog az, ha eltölt még egy évet a csapatnál.

"Meglátjuk, mi történik. Úgy vélem, a Sauber-nek, mint csapatnak megvan a potenciálja a jó eredményekhez, ha van miből költeni a fejlesztésekre. A hinwili létesítmény fantasztikus, szóval nem gondolom, hogy számomra rossz lenne, ha velük maradnék jövőre is. De még várjunk ezzel, majd meglátjuk mi lesz."

Ericsson eközben azt is kijelentette, szerinte annak ellenére, hogy autójuk jelenleg nem képes kiugró eredményekre, ő idén bebizonyította, hogy van elég jó versenyző ahhoz, hogy helye legyen a királykategóriában.

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr338904364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása