F1 - JAMES ALLISON ELHAGYJA A FERRARIT? KEZDŐDIK A DRÁMA?

Egyes jelentések szerint James Allison elhagyni készül a Ferrarit, hiszen nem tud tovább ingázni Anglia és Olaszország között.

Annak ellenére is igazak lehetnek a hírek, hogy az elmúlt időszakban ezeket a pletykákat rendre tagadták a Ferrarinál.

A vörösök az idei évben egyértelműen arra készültek, hogy a Mercedest megszorongatva Vettel ötödszörre is világbajnok lesz a királykategóriában. Ehhez képest az SF16-H kódjelű Ferrari több sebből is vérzik és 10 futam elteltével sem sikerült futamot nyerniük, a bajnoki cím pedig egyre távolabb kerül.

A legnagyobb probléma, hogy a pletykák szerint az olasz istálló az elmúlt futamokat már technikai igazgató nélkül teljesítette, ugyanis Allison épp készül elhagyni őket.

A brit mérnök felesége márciusban hunyt el. Ekkor kapott is egy kis szabadidőt a Ferraritól, viszont hamar vissza kellett mennie dolgozni. Mivel a gyerekek nem költöztek Olaszországba, ezért a tapasztalt mérnöknek folyamatosan ingáznia kell Anglia és Olaszország között.

Sajnos ezt nem lehet a végtelenségig csinálni. Ennek ihatja meg a levét a Ferrari, ugyanis Allison nélkül nagyon nehéz dolguk lesz, aki már több ajánlatot is kapott a Renaulttól. A 2016-os szezon közepén vagyunk. Ha valóban harcolni akarnak a bajnoki címért, akkor egy olyan autót kéne jelentős mértékben fejleszteni, ami James Allison irányítása alatt készült el, ráadásul most kellene a 2017-es autót is fejleszteni.

A tegnapi nap folyamán megírtuk, hogy a szakember egyik lehetséges utódja az a Ross Brawn lehet, aki korábban már dolgozott a Ferrarinál, sőt egy domináns időszakban volt tagja a vörösöknek.

Hogy mi lesz a vége ennek a drámának, az a jövő zenéje, viszont ha igazak a hírek, akkor a Ferrari ismét nagyon nagy bajban van és könnyen búcsút mondhatnak az idei bajnoki trófeának is.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr368900882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása