DTM - HIVATALOS: TAMBAY KIHAGYJA A VASÁRNAPI VERSENYT, RENÉ RAST LESZ A HELYETTESE

1468670210.jpg

Ma délelőtt az Audi hivatalosan bejelentette, hogy francia pilótájuk, Adrien Tambay kihagyja a zandvoort-i hétvége vasárnapi napját a tegnapi balesete után. A helyettes a Német Túraautó Bajnokságban a mai nap folyamán debütáló René Rast lesz.

Mint ismeretes, a tegnapi futamon Zandvoort-ban a rajtbalesetnek három résztvevője volt: Martin Tomczyk, Adrien Tambay és Maximilian Götz. Az incidens okozója Tomczyk volt, akinek a tettét egy áthajtásos büntetéssel "jutalmazták", míg a francia audis és a német mercedeses voltak a baleset elszenvedő alanyai.

Az esetben ugyan csontja nem tört el Adrien Tambay-nek, ám a francia még ma reggel is igencsak fájlalta a bal kezét, így végül a vasárnapi nap kihagyása mellett döntött.

Az Audi a franciát a mai nap folyamán a 29 éves René Rasttal fogja pótolni, akit majd a #72-es rajtszámú Audiban kell majd keresnünk, s noha a DTM-ben ma fog debütálni, a közeg annyira nem ismeretlen számára, ugyanis korábban a Mercedes és az Audi számára is tesztelt. Cikkünk élesítéséig a Német Túraautó Bajnokság már lebonyolította a vasárnapi időmérő edzést, melyen Rast a 22. lett a 24-ből. A pole-ból márkatársa, Jamie Green fog rajtolni.

A zandvoort-i második futam pedig magyar idő szerint 13:45-kor fog rajtolni, élő közvetítés az M4 Sporton lesz.

 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr268896030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása