F1 - KING: KÉSZEN ÁLLOK

cno1-tjweaadmrj.jpg

Jordan KIng, a Manor tesztpilótája úgy érzi, teljes mértékben készen áll a királykategóriára. 

Jordan King jelenleg a GP2-ben bizonyíthat, és nem is áll rosszul a szénája: múlt hétvégén a Brit Nagydíjon megnyerte hazájában a második futamot. A 22 éves tehetség ma lehetőséget kapott a Manortól a silverstone-i teszten, ő pedig a nap végén elégedetten szállt ki az autóból, és elmondta, abszolút készen érzi magát a Forma-1 kihívásaira abban az esetben, ha Rio Haryanto nem tudja teljesíteni a teljes 2016-os szezont (az indonéz pilóta sokáig ingatag anyagi lábakon állt, de most úgy tűnik, stabilizálódott a helyzete és a hírek szerint teljesítheti a szezont). 

King ma nem először vezetett F1-es gépet, tavaly ugyanis már az év végi teszten, Abu Dhabiban is lehetőséget adott neki a Manor, sőt, az idei Spanyol Nagydíj utáni teszten is vezethetett egy napot. Azt mondja, csak elsőre, Abu-Dhabi-ban nem tudott teljes mértékben a munkájára koncentrálni, mivel akkor a "sokk" hatása alatt állt, hogy életében először vezethetett Forma-1-es autót. Ma azonban már teljesen más a helyzet elmondása szerint, így már munkájára is koncentrálhatott:

"Pár győzelem után jelenleg mentálisan úgy érzem, teljesen készen állok a Forma-1-es bemutatkozásra, a fizikai rész pedig nem jelentene gondot, hiszen egy GP2-es autót valamivel nehezebb elvezetni egy F1-esnél." 

Az biztos, hogy Jordan King igen magabiztos, de hogy valóban megkapja-e a nagy lehetőséget még idén, arra csakis a csapat tudja, mennyi esély van.

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr998886362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása