F1 - A WILLIAMS ÚJ PADLÓLEMEZZEL UTAZIK A HUNGARORINGRE

felipe_massa_f1_grand_prix_great_britain_5q6tkvqwymjl.jpg

A Williams aerodinamikai újításokkal, köztük egy új padlólemezzel készül a Magyar Nagydíjra. 

A Sir Frank Williams csapat egyelőre elvárásokhoz képest gyengécske szezont teljesít, ugyanis csak 4. helyezett a konstruktőri összetettben, ráadásul szorosan a nyomában van a Force India is - az indiai-brit alakulat lemaradása mindössze 19 egység. Ezért is fontos, hogy valahogy több teljesítményt csikarjanak ki az autójukból a grove-iak a Williamsnél, mondta el Pat Symonds, a csapat technikai igazgatója a Motorsport.com-nak:

"Minden tiszteletem a Force Indiáé, de magabiztos vagyok afelől, hogy előttük maradhatunk a bajnokságban. Ők sokat javultak a Barcelonában bevetett aerodinamikai újításaikkal, amikkel mi nem tudtuk tartani a lépést. Ezért is fontos, hogy most beérjük őket ilyen téren és mi is új fejlesztéseket vigyünk el a soron következő hétvégékre. Egy új padlólemezt próbálunk majd ki a Hungaroringen." - hangzottak a brit mérnök szavai.

Symonds azt is elmondta, igazából már rég találtak újításokat, melyek elméleti síkon remekül beválnának, de még nem tudták őket az autó leszorítóerejének megnövelésére felhasználni a gyakorlatban. Symonds azt is elárulta, a gumik megértése és kezelése lesz az egyik kulcsfontosságú terület, melyet tökéletesíteniük kell egy sikeresebb "második félidőhöz" a 2016-os szezonban.

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr298890554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása