F1 - WEHRLEIN JÖVŐRE A FORCE INDIÁNÁL KÖTHET KI?

Könnyen lehet, hogy az Osztrák Nagydíjon pontot szerző Pascal Wehrlein jövőre szintet lép és a Force India csapatához szerződik.

A Manor csapata (akkor még Marussia néven) legutóbb a 2014-es Monacói Nagydíjon tudott pontokat szerezni a tavalyi évben tragikusan elhunyt Jules Bianchi által. A bravúrt a csapat jelenlegi újonc pilótája, Pascal Wehrlein most megismételte és pontot szerzett a sereghajtó kiscsapatnak.

Ez egy hatalmas lépés a Mercedes által támogatott fiatal német versenyzőnek. Számára éppen kapóra jön a Hamilton - Rosberg párharc, könnyen lehet, hogy ő jön ki belőle a legjobban, hiszen Rosberg szerződése az év végén lejár és a német csapat még nem hosszabbította azt meg. Ha több ütközés is lesz, valószínűleg valamelyik pilóta távozik és Wehrlein veheti át a helyét.

A valószínűbb lépés azonban az, hogy a DTM tavalyi bajnoka feljebb lép egy szintet és a Force Indiánál fog versenyezni. Ha Sergio Perez átvenné Kimi Räikkonen helyét, akkor megüresedne a csapat egyik ülése, amit Wehrlein foglalhatna el.

A Forma-1 legújabb pontszerzője kifejezte, hogy nem szeretne a mezőny végén autókázni de Mercedes majd tárgyal helyette. A Force Indiának pedig csak jól jönne a plusz pénz.

Az újonc egyébként már többször is vezette a Force India az akkor éppen aktuális autóját, így valamennyire a csapatot is ismeri.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr68870964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása