WTCC - JAAP VAN LAGEN VISSZATÉR A LADÁHOZ, DE CSAK TESZTELNI

cmh2fktwaaalnhi.jpg

A holland pilóta ismét a Lada rendelkezésére állt, de csak egy teszt erejéig a franciaországi Magny-Cours versenypályán.

A Lada egy szezonközi teszten próbálgatott új fejlesztéseket a Vestához, segítségül pedig korábbi versenyzőjüket, Jaap van Lagent kérték, aki elfogadta a lehetőséget. Van Lagen tavaly 5 versenyhétvégét teljesített az oroszokkal, így a közeg nem ismeretlen számára. 

cmhk5k3wgaaeh3r.jpg

A csapat versenyre felszerelt autói egyébként már úton vannak Argentína felé, ahol a bajnokság következőre állomásozik, addig azonban egy tesztautóval tevékenykednek és próbálgatnak új dolgokat Franciaországban. Állandó versenyzőik közül mindenki elfoglalt egyéb tevékenységeik miatt, ezért kérte a Lada van Lagen segítségét, aki szívesen vezetett nekik pár órát a tegnapi nap folyamán. 

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr588869248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása