F1 - JAPÁNBAN ÉRKEZIK AZ ÚJ RENAULT-ERŐFORRÁS?

A Renault a Japán Nagydíj környékére tervezi a második szezon közbeni nagy motorfejlesztést, amitől a Red Bull még nagyobb ugrást remél.

Habár a Monacói Nagydíjon bemutatott "B"-specifikációjú Renault-erőforrás hatalmas előrelépést jelentett, a francia gyártó nem áll le és további fejlesztésekkel készül. Mivel csak 11 fejlesztési zsetont használtak el, így további 21 vár felhasználásra.

Christian Horner, az Osztrák Nagydíj előtti médiaeseményen elmondta, hogy a következő nagy fejlesztés Japán körül érkezhet. Ettől nagy ugrást vár a teljesítményben is.

"Azt hiszem, hogy Japán körül lesz, de erről a Renault-t kell kérdezni, de ők ezt mondták nekünk.

Úgy vélem, hogy most már megtalálták a megfelelő irányt és elkezdtek fejlődni. Reméljük, hamarosan látni fogjuk ezt a jelentős fejlődést."

A csapat ausztrál versenyzője reméli, hogy képes lesz újra hinni a Renault-ban, habár jó úton haladnak. Ricciardo és Horner is a Renault-motor idei ugrásszerű fejlődését dicsérte.

"A motor egyértelműen egy jó nagy lépést jelent tavalyhoz képest, szóval most már az egyenesekben is versenyképesebbek vagyunk, ha egy kicsit visszaveszünk a szárnyakból."

Reméljük, hogy a Renault ismét sok lóerőt talál, hiszen az a Forma-1-nek csak jót tesz, ha több csapat harcol a futamgyőzelmekért.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr938858664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása