F1 - GUTIERREZ MOST MÁR 100%-OS

esteban_gutierrez_f1_grand_prix_austria_previews_30ebzunterbl.jpg

Esteban Gutierrez megerősítette, hogy meggyógyult a 3 verseny óta tartó betegségből, ami komolyan befolyásolta a teljesítményét is.

A Haas-Ferrari versenyzője elég küzdelmes heteken van túl, hiszen bevallottan nem érezte túl jól magát az elmúlt időszakban. Betegséggel küzdött Monacóban, Kanadában és Bakuban is, és az sem segített a helyzeten, hogy ezeket a futamokat mindössze 4 hét leforgása alatt rendezték. A mexikói pilóta azonban most elmondta, hogy végre túl van a problémákon és újra 100%-os állapotban van.

Gutierrez - aki eddig nem gyűjtött pontot az idei bajnokságban – saját bevallása szerint nem volt szerencsés a szezon első felében.

"Nem volt egyszerű végignézni azt a sok technikai hibát. Azt hiszem, nem lenne fair a szezonomat a pontok alapján értékelni, hiszen rengetegszer voltam olyan helyzetben, hogy akár pontszerzőként is végezhettem volna, de rajtam kívül álló dolgok miatt nem tudtam befejezni a futamot.

Most már kicsit jobb a helyzet. Az elmúlt pár futam nem volt egyszerű az egészségem miatt, de most már sokkal jobban vagyok és várom már a következő négy futamot, ami igen közel van egymáshoz."

Gutierrez az idei évben tért vissza a Formula-1-be, miután a Sauber megvált tőle 2014 végén, a tavalyi szezont pedig a Ferrari alkalmazásában töltötte. A mexikói versenyző reméli, hogy 2017-ben is a mezőny tagja marad.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr178858806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása