F1 - HAMILTON: RÉG NEM VOLT ILYEN JÓ A ROSBERGGEL VALÓ KAPCSOLATOM

A háromszoros világbajnok, Lewis Hamilton elismerte, hogy a Mercedes dominancia kezdete óta most a legjobb a kapcsolata német csapattársával, Nico Rosberggel. A brit elismerte, hogy sosem tisztelte még ennyire a pályán német riválisát.

Habár a két csapattárs az elmúlt pár évben többször is összecsapott, a feszültség mégis eltűnt Hamilton állítása szerint és sokkal könnyebben, jobban megértik egymást.

"Igazából most egészen jó a kapcsolatom Nicóval. Nem számítottam rá, hogy ennyire jó lesz. Lehet, hogy a korral jár. Ő már egy családos ember, egy kisgyermekkel. Érettebbé vált korral, ahogyan én is.

Az a fajta tisztelet, amit az elmúlt években hangoztattunk, most még nagyobb lett. Sosem volt ilyen nagy."

nico-rosberg-and-lewis-hamilton-at-the-2014-formula-one-bahrain-grand-prix_100462853_h.jpg

A brit világbajnok elhintette, hogy most már megbeszélik a dolgokat, szemtől-szembe. Még egy történetet is elmesélt. Tudniillik, hogy Monacóban ugyan abban az épületben van lakásuk.

"Az egyik nap az épület egyik közösen használt medencéjében úsztam, amikor megjelent Nico és kb 20 percet, fél órát beszélgettünk nyugodt körülmények között."

A McLaren és a Mercedes világbajnoka tisztában van vele, hogy lesznek rosszabb idők is, viszont azt is megpróbálják majd felnőttként kezelni, néhány év múlva pedig, mosolyogva fognak visszagondolni erre a harcokkal teli néhány évre.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr798847346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása