F1 - HAMAROSAN JÖHET A MEGLEPETÉS A FERRARI RÉSZÉRŐL

A Ferrari csapatfőnöke, Maurizio Arrivabene  egy lehetséges fejlesztőcsomagra utalt nemrégen, aminek köszönhetően a Ferrari sokat léphet előre. Az olasz továbbra is kitart amellett, hogy csapata megnyerheti a 2016-os Formula-1-es világbajnokságot. 

Habár a négyszeres világbajnok, Sebastian Vettel és 2007 bajnoka Kimi Räikkonen még nem nyert futamot az SF16-H kódjelű 2016-os Ferrarival, Arrivabene meg van róla győződve, hogy pilótái képesek ledolgozni a Mercedes 8 futam alatt felépített előnyét.

Amikor megkérdezték a további lehetséges fejlesztésekkel kapcsolatban, Arrivabene elhintette, hogy lesz egy kis meglepetés néhány futamon belül.

"Nem fogom elmondani a pontos dátumot, de azt elárulhatom, hogy a mérnökeink nem alszanak. Hamarosan néhány meglepetéssel fogunk előrukkolni, mert a karosszériával foglalkozó mérnökeink meg még kevesebbet alszanak."

Úgy gondolja, hogy képesek megnyerni az idei bajnokságot, ehhez azonban szükség van a két éllovasra is, hogy pontokat vegyenek el egymástól. A Ferrarinak szüksége is van a fejlesztésekre, hiszen Kanadában nem voltak messze az ezüst nyilaktól, viszont Bakuban Vettel 20 kör alatt 21 másodpercet kapott a vezető Rosbergtől, ami mutatja, hogy a bajnoki címvédő csapat versenygépe még mindig elképesztő előnyben van a vörösök gépéhez képest. 

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr38834086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása