WTCC - THOMPSON ISMÉT LEHETŐSÉGET KAP A MÜNNICH MOTORSPORTNÁL

13434788_1393343740679394_3061481536768124068_n.jpg

James Thompson Vila Realban is megkapja a Münnich Motorsport Chevrolet-jét. 

Thompson, a Lada korábbi versenyzője idén már többször is kapott lehetőséget egy-egy versenyhétvége erejéig a német alakulatnál, és ez a portugáliai Vila Realban is így lesz. A brit pilóta eddig négy versenyhétvégén nyolc futamot teljesített a 2016-os szezonban, eredményei alapján pedig a 14. helyen áll a bajnokságban. 

Az érdekesség az, hogy a csapat tulajdonosa és egyben versenyzője, Rene Münnich eddig azért lépett félre a WTCC versenyhétvégéktől alkalomadtán, mert az ütközött a rallycrossal, most azonban nem erről van szó, hiszen a hétvégén nem rendeznek rallycrosst. Így felmerül a kérdés, vajon ezúttal nem csak egy hétvégéről van-e szó, és marad-e Thompson a csapatnál a szezon hátralévő részében. Ezt egyelőre még nem közölte az alakulat. 

Fábián Patrik 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr318833566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása