F1 - HIVATALOS: A HEINEKEN A FORMA-1 ÚJ PARTNERE!

ckigy21wgaartl8.jpg

A FOM elnöke, Bernie Ecclestone és a Heineken csütörtökön, a Kanadai Nagydíj médianapján megerősítették, hogy a holland sörmárka a következő jó pár évben a Forma-1 partnere, s ráadásul nem kis pénzt fog ölni a projektbe.

Az elmúlt hetekben a Heineken érkezésétől is hangos volt a sajtó, miután az autosport.com valahogyan megtudta, hogy a jövőben a holland sörgyártó és a Forma-1 között partneri kapcsolat lesz. Csütörtökön pedig a kanadai pályán a két fél erősítette meg hivatalosan együttműködését.

A két fél közötti partneri szerződés 2023-ig érvényes, a következő hét szezonban ez pedig egy negyedmilliárdos bevételt hoz a Forma-1-nek.

image2_img_1024_medium.jpg

A kontraktusban lévőknek megfelelően a jövő évtől kezdve három versenynek lesz névadó szponzora a Heineken, és ezen kívül még hat versenyen láthatjuk a cég logóját nagy mennyiségben a pálya szélén található hirdetőtáblákon. Ahogyan a fenti képen is látni, utóbbi jelenséget már Montrealban megfigyelhetjük. A névadó szponzori szerepet pedig az Olasz Nagydíj alkalmával fogja idén betölteni a Heineken. Emellett a szezon hátralévő futamain is láthatjuk a pálya szélén a holland cég emblémáját, kivéve Abu Dhabit.

Azonban a Heineken még egyik csapattal sem tudott kooperációra lépni, de továbbra is folyamatban vannak a tárgyalások, többek között a Red Bull-lal. A Heinekennek pedig két, F1-es kötődésű nagykövete van: Sir Jackie Stewart és David Coulthard.

ckhytxbwsaa_ghg.jpg

Mindemellett a holland sörgyártó arra is nyomatékosan szeretné felhívni a figyelmet a Forma-1-ben hirdetve önmagát, hogy mielőtt volán mögé ülünk, ne fogyasszunk alkoholt. Erről is tanúskodik a jelmondat: "Ha vezetsz, sose igyál!"

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr258796088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása