DTM - CSAK AUDIK ÉS MERCEDESEK A TOP 10-BEN AZ ELSŐ EDZÉSEN

1464970665.jpg

Kisebb meglepetésre Lucas Auer zárta az élen az első szabadedzést, de ami még inkább sokkoló tény, hogy a legjobb BMW-s is csak a 13. helyen zárt.

Tegnap megkezdődött a Német Túraautó Bajnokság 2016-os szezonjának harmadik versenyhétvégéje, melyet a Lausitzringen rendeznek meg. Az első szabadedzést pénteken délután teljesítette a mezőny.

Az élen Lucas Auer zárt a Mercedesszel, méghozzá nem kis előnnyel - az osztrák majd' 4 tizedet vert a második helyen végző audis Nico Müllerre, kinek márkatársa, Edoardo Mortara a harmadik helyen már fél másodpercre kapott ki. A TOP 5-be még két Audi RS5-ös férkőzött be, Mattias Ekströmmel és Miguel Molinával. A TOP 10-be pedig még Vietoris, Green, Götz, Rockenfeller és Paffett tudtak beférni.

A pontversenyt vezető Paul Di Resta csak a 11. legjobb időt futotta meg, azonban az igazán kétségbeejtő formát a BMW nyújtotta, ugyanis a legelőrébb záró Tom Blomqvist is csak 13. lett.

Az első szabadedzés végeredménye:

dtm_fp1_1.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr918778924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása