F3 - HORRORISZTIKUS BUKÁS SPIELBERGBEN!

ci-cx4fwsaas6do.jpg

Hátborzongató hármas baleset a Red Bull Ringről a FIA Forma-3-as Európa-bajnokság első futamáról.

Nagyon nagy esés történt a Német Túraautó Bajnokság (DTM) spielbergi fordulójának betétprogramján, a Forma-3-as EB első versenyén. Már csak 7 és fél perc volt hátra a menetidőből, amikor is Ryan Tveter megforgott és a sóderágyon átszánkázva tért vissza a pályára, ezzel a pilóta nagy port kavarva. Utóbbi tény miatt nem láthatta Tveter lassú autóját Zhi Cong Li, aki csúnyán telibe kapta hátulról azt, nagy tempónál. A kínai autója óriásit repült, majd a túloldali sóderágyban landolt, mellé pedig a háromszoros Forma-1-es világbajnok Nelson Piquet fia, Pedro Piquet csatlakozott, aki úgyszintén nekiment Tveter gépének.

Az eset után mind a három pilótát az orvosi központba szállították orvosi ellenőrzésre. Azóta annyit tudni, hogy Li-t helikopterrel kórházba vitték, s úgy néz ki, hogy fej- és hátsérüléseket szenvedett el. Értesüléseink szerint Tveter kisebb sérülésekkel megúszta az esetet, Piquet pedig sértetlen maradt.

Az incidens videón:

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr958736198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása