F1 - TÖBB CSAPAT IS FILMES NAPON VOLT PÉNTEKEN

chyddbjwwaeyhbb.jpg

Lehet, hogy nem volt Forma-1-es versenyhétvége pénteken, de egy jó pár csapat még így sem unatkozott.

Forma-1-es versenyhétvége ugyan csak jövő hétvégén lesz Barcelonában, de néhány istálló számára így is aktívra sikeredett a pénteki nap. A Ferrari, a Renault, a Force India és a Red Bull tartottak egy-egy filmes napot.

Ferrari: A Scuderia Ferrari pénteken Fioranóban forgatott a 2014-es autójával, valamint idei pilótáival, Sebastian Vettellel és Kimi Raikkonennel. A Sky Sports is jelen volt az olaszok filmes napján, többek között a brit csatorna F1-es szakértőjével, az ex-pilóta Martin Brundle-val.

Renault: A Renault Silverstone-ban forgatott, pályára víve a 2012-es és a 2016-os autót, valamint egy pár sportkocsit, Kevin Magnussennel és Jolyon Palmerrel a volánnál. Nicholas Latifi pedig még csütörtökön vezethette a Renault 2012-es gépét, hogy megszerezze az FIA szuperlicencét, 415 kilométert tett meg a Brit Nagydíjnak otthont adó pályán. Az alábbi galériába a Latifi-féle teszten készült képeket is közöljük.

A franciák nemcsak képekkel árasztották el a Twitter-oldalukat, hanem néhány videót is közzétettek a filmes napról: 

Force India: A Force India is Silverstone-ban tartotta a filmes napját. A csapat Twitterén közölt képekből arra merünk következtetni, hogy az autóban leginkább Nico Hülkenberg ült, míg a kamerák előtt Sergio Perez jeleskedett.

Red Bull: A Red Bull pedig Jordániában forgatott, David Coultharddal, valamint a 2011-es autóval, az RB7-essel, amely abban az évben a konstruktőri és az egyéni címet is bezsebelte.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr918692976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása