F1 - SZOCSI, FP2: LEWIS HAMILTON KERÜLT AZ ÉLRE, ÚJABB TECHNIKAI MALŐR A FERRARINÁL

lewis_hamilton_f1_grand_prix_russia_practice_dc3pevmgunxl.jpg

Lewis Hamilton nyerte a második szabadedzést a Mercedesszel Vettel és Rosberg előtt. A Ferrarinál műszaki gondok merültek föl.

Gondolatok a második szabadedzéssel kapcsolatban:

  • Továbbra is brutálisan gyors a Mercedes, és ezúttal Nico Rosberg kapott sokat csapattársától, Lewis Hamiltontól. Majd' 9 tizedet.
  • Vettel pedig szétválasztotta a Mercedeseket - bejött a második helyre a Ferrarival, azonban így sem volt könnyű napja, ugyanis a technika ördöge csúnyán megmakacsolta magát. Harmadidőnél lelassult, majd a célegyenesben megállt a német alatt az SF16-H, első feltételezések szerint elektronikai hibából kifolyólag, de a Ferrarinál még vizsgálódnak. Raikkonen negyedik lett újra.
  • A TOP 10-be még a Red Bullok, a Williamsek és a McLarenek férkőztek be, Ricciardo - Bottas - Kvyat - Button - Massa - Alonso sorrendben. A McLaren számára ez a 8. és ez a 10. hely sok jóval kecsegtethet a hétvége további részeit illetően. Azonban figyelniük, mert a Toro Rosso is ott ólálkodik a TOP 10 közelében.
  • Amiket érdemes volt megfigyelni a szabadedzések folyamán, azok az elfékezések, a megcsúszások és a megforgások voltak, ugyanis az átlagnál több volt belőlük. Ezek tipikus gócpontja a célegyenes vége és a 15-ös kanyar volt, de akadt még egy-két ilyesféle, ominózus hely a pályán.

A hétvégi program a harmadik szabadedzéssel folytatódik, szombaton 11 órától.

Végeredmény:

chndya3wgaa6e7l.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr68672906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása