FORMULA E - MA QING HUA LEIGAZOLT A TEAM AGURI CSAPATÁHOZ!

50141-800x533.jpg

Újabb pilótacsere a Team Aguri #77-es rajtszámú versenygépében!

A motorsport.com-tól megtudtuk, hogy a Team Aguri a minap bejelentette, hogy Ma Qing Hua csatlakozik a csapathoz, s a kínai pilóta megveti a lábát a Formula E-ben. Szerződése jelenleg a 2015-2016-os szezon hátralevő részére szól, kezdve a most hétvégén esedékes Párizs ePrix-vel.

A korábbi Forma-1-es tesztpilóta és WTCC-versenyző abban a #77-es rajtszámú autóban fog ülni, melyet a szezon korábbi szakaszaiban Nathanaël Berthon és Salvador Duran vezetett.

Ma nagyon örült annak, hogy lehetőséget kapott az elektromos szériában:

"A Team Aguri csapatához való csatlakozás egy nagyszerű lehetőség a számomra és nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy a Formula E-ben versenyezhetek, ugyanis a széria indulása óta már számos nagyon tehetséges versenyzőt magához ragadt.

Már várom, hogy újra együléses versenyszériában versenyezhessek és , hogy megtapasztalhassam egy Formula E-autó egyedi igényeit, amely nevezetes az irányításáról és az energiagazdálkodási igényeiről."

cfwjx_lw4aabpum.jpg

A Team Aguri csapatfőnöke, Mark Preston pedig megköszönte a munkát a mexikói Durannak és üdvözölte a csapat frissen igazolt kínai pilótáját.

"Meg szeretnénk köszönni Durannak a csapat iránti elkötelezettségét és az autó fejlesztésébe fektetett kemény munkáját. A legjobbakat kívánjuk neki a jövőben."

"Korábban már Ma megmutatta a bátorságát, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy megadjuk a lehetőséget neki arra, hogy visszatérjen az együléses versenyzés világába."

Az egyelőre hivatalosan még nem megerősített hírek szerint a Team Aguri a jövőben nagy változásokon mehet át - a harmadik szezonban megkaphatja a mezőnyben a legjobbnak számító Renault-erőforrást, valamint a csapatnév is változhat, továbbá pedig a tulajdonos Aguri Suzuki is távozhat.

FRISSÍTÉS (12:36): A Team Aguri megerősítette Ma Qing Hua érkezését, valamint Aguri Suzuki jövőbeni távozását is!

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr598646716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása