F1 - MÓDOSULT A BAKUI FUTAM RAJTJÁNAK IDŐPONTJA

azerbaijan-flag-jpg.jpg

A bakui szervezők bejelentették, hogy módosul a júniusban esedékes versenyük kezdési időpontja.

A napokban Azerbajdzsánban eltörölték a nyári időszámítást - ez az oka annak, hogy a Forma-1 Azeri Nagydíj időpontja is módosulni fog. Az eredeti tervek szerint a verseny helyi idő szerint 18:00-kor vette volna kezdetét, ám ez az időpont túl közel lett volna a 20:14-es naplementéhez, ezért a szervezők egy órával előrébb hozták a futam rajtját, amely 17:00-kor lesz, ez magyar idő szerint 15:00-át jelent. Viszont a bakui futam kezdete szerencsére még ezen módosítással sem fog egybeesni a WEC Le Mans-i 24 órás verseny leintésével.

A bejelentéssel párhuzamosan a szervezők arra a kérdésre válaszoltak, hogy veszélyben van-e a bakui verseny megrendezése az Azerbajdzsánban található Hegyi-Karabah területén zajló azeri-örmény viaskodás által. A kérdésre nemleges válasz érkezett.

Az Európai Nagydíjat megrendező bakui utcai pályán június 19-én csap össze a mezőny.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr78580108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása