WTCC - A NIKA RACING KIHAGYJA A SZEZONNYITÓT, SZLOVÁKIÁTÓL PEDIG EGY CHEVROLET-T FOGNAK FUTTATNI

rickard-rydell-800x534.jpg

A NIKA Racing megerősítette, hogy a csapat nem lesz ott a franciaországi szezonnyitányon, és a Szlovák Nagydíjon pedig egy Chevrolet Cruze-zal térnek vissza, egy, az utolsó pillanatokban abszolvált márkaváltást követően.

Szerdán két bejelentést is tett a NIKA Racing. Első ízben bejelentette azt, hogy a csapat nem lesz jelen a hétvégén esedékes szezonnyitó futamokon, melyeket a Paul Ricard versenypályán rendeznek meg.

Ezután pedig az került megerősítésre, hogy a svéd privát alakulat az utolsó utáni pillanatokban váltott márkát, két év után megszakítva kapcsolatukat a Hondával, Chevrolet-re váltottak. A csapat életében erre úgy is sor került volna, csak 2017-ben. A váltás oka pedig az, hogy a NIKA Civic-jével bővült kétautóssá a Zengő Motorsport.

A svéd csapat pilótája idén a 21 esztendős svéd John Bryant-Meisner lesz, debütálására a Slovakiaringen kerül sor április 17-én. 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr258547428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása