F1 - 2019-TŐL NEM LESZ "INGYENES FORMA-1" NAGY-BRITANNIÁBAN

hi-res-148077530-commentators-and-former-drivers-damon-hill-johnny_crop_north.jpg

2019-től csak a fizetős Sky Sports F1 csatornán lehet megtekinteni a Forma-1 eseményeit az Egyesült Királyságban, köszönhetően a csatorna exkluzív szerződésének, melyet a napokban kötött meg a Forma-1 Menedzsmenttel. Eleinte erre a lépésre már idén sor került volna, azonban a brit székelésű csapatok közbeléptek.

Manapság az Egyesült Királyságban két csatornán is elérhető a Forma-1. A fizetős Sky Sports F1-en, amely mind a 21 versenyt élőben közvetíti, valamint az ingyenes BBC-t az idei évre leváltó, szintén ingyenes Channel 4, amely "csak" 10 futamot mutat élőben, a maradékról másfél órás összefoglalókat sugároznak. Utóbbi csatornának 2018-ig van érvényes szerződése a királykategóriával.

Azonban 2019-től a Sky Sports F1 már kizárólagos közvetítője lesz a Forma-1-nek a szigetországban. Az exkluzív szerződés 2024-ig tart, amiért a csatorna 1 milliárd fontot perkált ki a FOM-nak. A Sky Sports F1 egyedül a Brit Nagydíjat fogja ingyenesen sugározni.

Egyébként már az idei évtől érvénybe lépett volna ez a felállás, ám a brit székelésű istállók közbeléptek, és elsősorban szponzori okokból kiálltak a nézők érdekei mellett.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr88528058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása