F1 - HIVATALOS: AZ ASTON MARTIN A RED BULL OLDALÁN TÉR VISSZA A FORMA-1-BE!

cdvube_xiaaiip5.jpg

Hivatalossá vált a hír, miszerint a brit luxusmárka, az Aston Martinnal a Red Bull Racinggel együttműködve tér vissza a száguldó cirkusz körforgásába.

Csütörtök hajnalban már beszámolhattunk a hírről, miszerint a Red Bull és az Aston Martin egyezségre léphetnek. A hivatalos bejelentésre nem kellett sokat várni, ugyanis magyar idő szerint a délelőtti órákban hivatalosan is megerősítette a két fél együttműködésüket.

Az elmúlt hónapokban jó magunk is sokat cikkeztünk az Aston Martin lehetséges visszatéréséről, tavaly év közben a Williamsszel és a Red Bull-lal emlegették egy lapon a luxusmárkát, majd év végén e téren a Force India került reflektorfénybe.

Végül a Red Bull lett az az istálló, melynek oldalán visszatér a brit gyártó a Forma-1-be, az 1959-1960-as részvételüket követően.

A megállapodás értelmében az Aston Martin logója a Red Bull RB12-es orrkúpján és oldaldobozán is jelen lesz. Mindemellett a két fél közös erővel meg fog alkotni egy utcai sportautót, amely tervek alapján a Forma-1-es gépeknél is gyorsabb lehet. Az autó az AM-RB-001-es névre fog hallgatni, a megalkotással kapcsolatos munkálatokban pedig a sztártervező Adrian Newey is szerepet fog vállalni.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr908490692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása