F1 - A RENAULT BEMUTATTA A VÉGLEGES FESTÉSÉT

cdqc_izxiaanvef.jpg

A Renault lerántotta a leplet az RS16-os végleges festéséről, melyben immár jelentős szerepet kapott a francia márkára jellemző sárga szín.

A francia márka, a Renault másfél hónapja egy párizsi sajtóesemény keretein belül tért vissza a Forma-1-be, ismertetve a 2016-os pilótafelállásukat, a komplett Forma-1-es projektjüket, továbbá az eleinte véglegesnek hitt, fekete színekben "pompázó" RS16-ost. Ám pár órával a bemutató után kiderült, hogy ekkor tulajdonképpen csak egy demóautót láthattunk, amely Melbourne-ig még számos látványos változáson esik át. Úgy néz ki, ezek a változások végbementek.

Az erre utaló legfőbb jelek pedig az új orrkúp, valamint a végleges fényezés - az RS16-os megkapta a sokak által elvárt sárga színt, amely rendkívül jellemző a francia márkára és annak korábbi Forma-1-es autóira.

Hivatalos stúdiófotókon a 2016-os Renault:

Fotók a végleges festés bemutatójáról:

Videó a Renault RS16-osról:

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr588488130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása