F1 - HAMILTON: SCHUMACHER TALÁN TÚL SOKÁIG MARADT A FORMA-1-BEN

michael_schumacher_f1_grand_prix_monaco_previews_-lo2drzpnvzl.jpg

Lewis Hamilton hétfőn a BBC Radio 5-nek azt nyilatkozta, hogy nem kívánja olyannyira elnyújtani a Forma-1-es karrierjét, mint ahogyan tette azt elődje, Michael Schumacher. A brit nem akarja a fiatal pilótákat megfosztani az előrelépés lehetőségétől.

Mint ismeretes, Lewis Hamilton 2007-ben robbant be a Forma-1-be, tehát idén 10. szezonjának vág neki a brit versenyző, azonban tegnap a BBC Radio 5 műsorában leszögezte, hogy nem érzi úgy, hogy még 10 évet tudna maradni a száguldó cirkusz mezőnyében.

A regnáló világbajnok elárulta, hogy ő semmiképpen sem akarja olyannyira elnyújtani a karrierjét, mint ahogy azt tette elődje, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher, aki még 2010-ben visszatért három évre a Forma-1-be. Ugyanakkor azt tisztázta Hamilton, hogy ő addig fog maradni a száguldó cirkuszban, amíg élvezi a Forma-1-es versenyzést.

A Mercedes brit versenyzője rövidesen magyarázatot is adott arra, hogy miért nem akarja Schumacher példáját követni. Elmondta, hogy ő nem akarja a fiatalabbaktól elvenni a feljebb lépés lehetőségétől, azzal, hogy ő a 22-ből 1 ülést bitorol.

Viszont ameddig úgy érzi, hogy élvezi és a legjobb formáját tudja nyújtani, addig marad, de reményei szerint 10 éven belül abbahagyja, hogy kipróbálhasson valami mást is.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr508478426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása