F1 - B-AUTÓVAL RUKKOLHAT ELŐ A KÉSŐBBIEKBEN A RENAULT

ccc-gu3weaepmfs.jpg

A Renault számára a visszatérés nem sikerült valami jól, így a szezon későbbi szakaszában előfordulhat az, hogy az RS16-osnak lesz egy jelentős átalakított, B-változata.

2010 óta először van ismét a Forma-1-ben gyári Renault csapat, ám a franciák visszatérése korántsem sikerült jól, mivel számos műszaki hibával szembesültek, és az első két napban rendre a tabella hátsó szekciójában zártak, akkor javult e téren a helyzet, amikor szerdán és csütörtökön Kevin Magnussen ülhetett autóba.

Frederic Vausseur, a Renault versenyigazgatója a francia L'Equipe lapnak nyilatkozva a Lotustól való kései átvételt, valamint a Mercedesről Renault-motorra való visszaállást jelölte meg a gyengélkedés fő okainak.

Majd a szakember elárulta, hogy a csapatnak nincsenek rövidtávú céljai. Végül pedig a B-autó lehetőségének annyit mondott, hogy előbb a csapat meglátja Melbourne-ben, hogy hol állnak az erősorrendben, utána megvárja a 2017-es szabályváltozások véglegesítését.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr428423048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása