F1 - A MCLAREN BEJELENTETTE AUTÓBEMUTATÓJÁNAK PONTOS IDŐPONTJÁT

1435860606.jpg

Azt már eddig is tudhattuk, hogy a McLaren 2016-os gépe, az MP4-31-es február 21-én, holnap kerül bemutatásra, de mostanra már a pontos időpontot is ismerjük.

Arról már régebben beszámolhattunk, hogy a wokingi székelésű McLaren csapat február 21-én mutatja be majd Honda-hajtású, 2016-os versenyautóját, az MP4-31-est. Viszont egészen máig a pontos időpontról nem tudhattunk semmit sem, azonban az alakulat megerősítette, hogy magyar idő szerint vasárnap 11 órakor kerül bemutatásra új autójuk az interneten, fotókkal és videókkal.

Pár napja spanyol forrásokból úgy értesültünk, hogy az idei évre a Honda-motor teljesítmény szempontjából sokat javult, ám a megbízhatóság terén továbbra is hadilábon állnak a japánok. Utóbbi tényt az érintettek nemrég cáfolták.

Hétfőn pedig már pályára is gördül Jenson Button és Fernando Alonso 2016-os "játékszere", mégpedig a brittel a volánnal, majd kedden a spanyol lesz a soros, akárcsak csütörtökön, szerdán pedig újból Button hagyja el a verdával a depót.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr548407350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása