F1 - AZ IDEI AUTÓ A TAVALYI FINOMHANGOLT VÁLTOZATA LESZ A FORCE INDIÁNÁL

nico-hulkenberg-20.jpg

A Force India technikai igazgatója elárulta, hogy idén a tavalyi "B"-specifikációjú autó finomhangolt változatát fogjuk látni.

Andy Green, a Force India Forma-1-es csapatának technikai vezetője az f1i-nek nyilatkozva elmondta, hogy autójukkal kapcsolatban brutális változásokra nem kell számítani, miután az idei versenygépük a tavalyi "B"-verzió lesz, csak finomhangolva, miután az indiai-brit gárda szakemberei úgy gondolják a 2015. évi második autó kiváló alap a további építkezésre, és csak fejleszteni, valamint frissíteni kell.

Green majd hozzátette, hogy a folyamatosan fejlődő, egyre erősebb Mercedes-erőforrás is segíthet nekik az előrelépésben, ahogyan a fent említett szaklap azt is megtudta tőle, hogy a csapatnál Barcelona után fogják kiértékelni azt, hogy hogyan áll az autó, és hogy mikor kell átállni a 2017-es idényre.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr918371010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása