F1 - VERGNE ELŐRELÉPHET A FERRARINÁL

cao4h5qxiaanobs.jpg

A francia pilóta maga árulta el, hogy előléptethetik őt a vörösök. 

Tavaly a Ferrari új vezetősége lecserélte a teszt- és fejlesztőpilóták egy részét, és erre a posztra leigazolták Esteban Gutierrez-t és Jean-Eric Vergne-t. Azonban kettejük közül érdemi munkát, azaz pályán való tesztelést csak Gutierrez végezhetett a szezon során, Vergne ugyanis csak a szimulátorban dolgozhatott. A mexikói pilóta idén állandó versenyzőként tér vissza (többek között a Ferrarinak is köszönhetően) az újonc Haas istállónál, így logikus lépés lenne az olaszoktól, ha az ő pozíciójára Vergne-t léptetnék elő. 

Ezt maga Vergne árulta el a MotorSportTalk-nak, arra viszont már csak egy "talán"-t felelt, hogy Gutierrez helyét veszi-e át a csapatnál. Mindenesetre a francia elmondta, a Ferrari hamarosan bejelentést tehet. 

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1008369374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása