WEC - SENNA ÉS BERTHON AZ LMP2-BEN

img_6678-846x576-horz.jpg

Ketten is csatlakoznak az Endurance VB LMP2-es kategóriájának mezőnyéhez.

A mai nap folyamán az egyik bejelentést a Morand Racing részéről érkezett, miszerint a 2016-os esztendőben Ricardo Gonzalez és Filipe Albuquerque mellett Bruno Senna fogja vezetni a csapat Ligier-jét a WEC 2016-os viadalain. A néhai Ayrton Senna unokaöccse, aki úgyszintén megjárta a Forma-1-et, először 2013-ban ment teljes szezont a megbízhatósági bajnokságban. Most pedig a Formula E-vel párhuzamosan fog versenyezni a szériában.

Ma a 2015-ös LMP2-es bajnokcsapat, a G-Drive két bejelentéssel is szolgált. Először is azt erősítették meg, hogy az egyre inkább közelgő szezonban partneri kapcsolatot fogja fűzni a csapatot a JOTA Sporthoz. A másik bejelentés pedig a #26-os Oreca-Nissan legénységének bővüléséről szólt, ugyanis Roman Rusinov mellé még csatlakozik a Team Aguri Formula E csapatát egy-két hete elhagyó Nathanael Berthon.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr558358114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása