FORMULA E - DURAN VISSZATÉRT KORÁBBI CSAPATÁHOZ

duran_news.jpeg

A Team Aguri még a tegnapi nap folyamán jelentette be, hogy a csapathoz visszatérő Salvador Duran lesz Nathanael Berthon utódja.

A mexikói Formula E-rajongók örülhetnek, ugyanis visszatér kedvencük, Salvador Duran, mégpedig a Team Agurinál a hét elején távozó Nathanael Berthon helyén. A következő futamon, a Long Beach ePrix-n már Duran lesz Antonio Félix Da Costa csapattársa.

Duran és a Team Aguri mondhatni már régi ismerősök, ugyanis a mexikói tavaly 9 versenyt húzott le a Formula E-ben a csapatnál, miután két futam elteltével Katherine Legge úgy döntött, hogy abbahagyja Formula E-s kalandját. A mexikói pilóta pedig három alkalommal is pontot szerzett, a 2014/2015-ös szezont pedig 13 egységgel zárta, a pontversenyben pedig 21. lett. Az elektromos széria második szezonját a Trullinál teljesítette volna Vitantonio Liuzzi oldalán, ám számtalan műszaki hiba és két kihagyott verseny után a csapat úgy döntött, hogy kiszáll a sorozatból.

A Team Aguri tulajdonosa, Marc Faggionato így reagált Duran érkezésére:

"Salvador tökéletesen passzol a csapat, és nagyszerű, hogy csatlakozott hozzánk. A Formula E-ben való tapasztalata kulcsfontosságú, mivel nagyon egyedien kezeli ezeket az autókat. Fontos szerepet fog játszani a csapat fejlődésében az idei szezon hátralévő részében, valamint a következő évben."

Duran is megszólalt visszatérése kapcsán:

"Nagyon izgatott vagyok, mivel újra a Team Aguri-hoz igazoltam. Ez egy nagyon ambiciózus csapat, a legjobb mérnökökkel és nem kis technikai tudással. Már várom, hogy egy sikeres szezonnak legyek a részese, és különösen várom a mexikói fordulót, melyre márciusban kerül sor. Bámulatos lesz a hangulat, és már alig várom, hogy egy kiváló show-t pörköljek oda honfitársaimnak."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr568329930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása