F1 - ÚJABB NEVES SZAKEMBERREL BŐVÜL A MANOR CSAPATA!

czjshj0wwaa9zfy.jpg

Újabb nagyhalat fogott a Manor Racing, immár a korábbi McLaren- és Ferrari-mérnök, Pat Fry is a csapatnál!

Nem olyan régen a Manor Racing Nikolas Tombazist igazolta el a csapat aerodinamikusaként, a minap pedig a sereghajtó csapat megerősítette, hogy egy újabb nagyhal akadt bele a hálójukba a szintén ex-ferraris Pat Fry személyében. Fry a csapatnál konzulens lesz, valamint a 2016-os év kihívásain való átsegítés lesz a szakember feladata.

Fry 1987-ben csöppent bele a Forma-1 körforgásába, és egészen 1993-ig a Benetton csapatnál tevékenykedett, utána 2010-ig a McLaren istállót szolgálta, majd 2014 végén a Ferraritól távozott, az olasz csapatnál bekövetkezett nagy változásokat megelőzően.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr518311952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása