WTCC - FRISS HÍREK A LADA HÁZA TÁJÁRÓL

12310624_793239827452878_2288631862813118189_n.jpg

A pénteki nap folyamán számos hír érkezett a Lada háza tájáról, valamint a versenynaptárt érintően is, köszönhetően az orosz auto-sport.ru-nak.

A legfrissebb hírek orosz forrásokból:

  • Mint ismeretes, egyelőre bizonytalan az, hogy melyik pályán kerül megrendezésre az oroszországi szezonnyitó, amelynek időpontjára március 20-ára lett kitűzve. Most úgy tudni, hogy a Ladának és a Rosneftnek köszönhetően már nincs messze a Sochi Autodrommal való megállapodás pillanata. Állítólag már az FIA is megvizsgálta pályát, és zöld utat adhat az ötletnek.

    Az Orosz Nagydíj újra a Rosneft támogatását fogja élvezni, ennek köszönhetően Victor Shapovalov, a Lada istálló vezetője már körbe is mehetett az 5,8 kilométeres pályán, infrastruktúra és kialakítás szempontjából le volt nyűgözve.

  • Állítólag rövidesen a Lada felállása is bejelentésre kerül, amelyet orosz információk szerint Nicky Catsburg, Hugo Valente és Gabriele Tarquini fognak alkotni.

  • A Ladánál pedig nincs henyélés, ugyanis számos, a Vestával kapcsolatos feladatot hajtottak végre. Négy új karosszériát építettek a csapattagok a Lada központjában, miután a tavalyiak oly mértékben károsodtak, hogy teljesítményromlás nélkül nem lehetett volna helyrehozni. Így most négy friss Vesta-kaszni van, három darab jut a három versenyautónak, egy pedig a csapat tesztautójának.

    A jelentések szerint az autó új segédalvázkeretet, masszívabb futóműveket, és módosított kormányművet kapott, miután magának a Lada Vestának tavaly ezen területeken voltak a legsarkalatosabb problémái. Mindezalatt az ORECA cég az 1,6-os turbómotort fejleszti.

    Amennyiben minden a helyén van, már jövő héten megkezdheti a tesztelést a Lada.

Fotó: Lada Sport Rosneft

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr68303172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása