FORMULA E - VILLENEUVE TÁVOZIK, CONWAY ÉRKEZIK A HELYÉRE!

12193748_1046137438751342_7917174250405034972_n.jpg

Nem tartott sokáig az 1997-es Forma-1-es világbajnok, Jacques Villeneuve Formula E-s kalandja, ugyanis a kanadai versenyző és a Venturi csapat azonnal felbontották szerződésüket.

A nyár derekán bombaként robbant a hír, miszerint a Forma-1 1997-es világbajnoka, Jacques Villeneuve a Formula E mezőnyéhez csatlakozik a Venturi pilótájaként az elektromos széria második szezonjában. Azonban a kanadai versenyző nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, három futam elteltével egyetlenegy pontot sem szerzett, most pedig otthagyta a csapatát, szóval a legkevésbé sem volt tartós ez a karrier. Legjobb helyezése egy 11. hely volt Putrajayából.

mc-venturi-680_1.jpg

Az utód kilétét sem fedte sokáig homály, miután alig pár órával Villeneuve távozása után a Venturi Formula E Team bejelentette, hogy Mike Conway érkezik a csapathoz a kanadai helyére, Stephane Sarrazin csapattársaként. Egy biztos, a Venturinak most már egy roppant összeszokott párosa lesz a Formula E-ben, legalábbis a Buenos Aires ePrix-n mindenképpen, miután Conway és Sarrazin egy ideje a WEC-ben is csapattársak a Toyotánál.

Fotó: Venturi, FIA Formula E

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr528301912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása