F1 - VIRGIN- ÉS MARUSSIA-AUTÓKAT BOCSÁJTANAK ÁRVERÉSRE

maru-bian-shan-2013-2.jpg

Az angol John Pye Aukciósház négy korábbi Forma-1-es autót fog elárverezni, amelyek korábban a Virgin/Marussia csapat birtokában volt.

A fent megnevezett cég a Virgin/Marussia gárda négy Forma-1-es autóját is árverésre bocsájtja a 2010-2013-as időszakból, a gépek egyben és külön-külön megvásárolhatóak. Íme a választék:

  • 2010: Virgin VR01 - Timo Glock, Lucas Di Grassi
  • 2011: Marussia Virgin MVR02 - Timo Glock, Jerome D'Ambrosio
  • 2012: Marussia MR01 - Timo Glock, Charles Pic
  • 2013: Marussia MR02 - Jules Bianchi, Max Chilton

A legutolsó autóban az a különlegesség, hogy ez lesz az első Forma-1-es autó, amely DRS-sel felszerelve vásárolható meg. 

A kikiáltási árak nem publikusak, miután a potenciális vevőktől egyedi és titkos árajánlatot szeretnének kapni. Az aukciósház oldalán lehet jelentkezni és időpontot kérni, az érdeklődők személyesen is megtekinthetik a versenyautókat, amelyeket minden bizonnyal még a következő hónapban el fognak adni. A JPA szóvivője úgy gondolja, hogy a lehetőség magánszemélyek és múzeumok számára egyaránt kecsegtető lehet.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr238302550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása