F1 - OLASZ SAJTÓ: A TORO ROSSO MÉGIS MEGKAPHATJA ÉV KÖZBEN A 2016-OS FERRARI-MOTORT?

20150904181443-37297223-1024x682.jpg

Az olasz Omnicorse nem tartja kizártnak azt, hogy a Toro Rosso még év közben megkapja a 2016-os erőforrást a Ferraritól, mégpedig annak érdekében, hogy az olaszokról lekapcsolják az egyik fő riválist, a Red Bullt.

Az imént említett lap, az Omnicorse állt elő azon elképzeléssel, hogy a Toro Rosso még az idei szezon közben megkapja a 2016-os erőforrást a Ferraritól, annak dacára, hogy a megállapodásban 2015-ös motorok szerepelnek.

Mindennek hátterében pedig taktikai megfontolások lehetnek, mivel a Toro Rosso már tavaly is egy jó pár helyszínen elnáspángolta az anyacsapatot, a Red Bull Racinget. Az idei esztendőt nézve pedig több minden szól a faenzaiak mellett: erősebb, megbízhatóbb erőforrás, valamint Sainz Jr. és Verstappen is tapasztaltabbak, mint egy évvel korábban. A Ferrarinak miért lenne jó, ha a Toro Rosso megkapná a 2016-os fejlesztéseket?

Egyszerű a válasz. Azért lenne jó, mert ez esetben nagyon sanszos lenne az, hogy a Toro Rosso a Red Bull elé kerüljön, ezzel a nagy bikákat lekapcsolva a Ferrariról, amely így könnyebben biztosíthat be előkelőbb pozíciót a konstruktőri értékelésben, amely nagyobb pénzdíjat is jelentene a maranellóiak számára az év végén.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr708297906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása