WTCC - MICHELISZ MÉRNÖKE IS ÁTMENT A GYÁRI HONDÁHOZ

2015_wtcc_shanghai_0906.jpg

Akik rendszeresen figyelik a WTCC-t, valamint Michelisz Norbert pályafutását, azok számára ismerősen csenghet Bári Gergő neve, aki a magyar versenyző versenymérnöke. Kettejük útja pedig együtt folytatódik, mivel Michelisszel egyetemben Bári is a Honda gyári alakulatánál folytatja karrierjét.

Mint ismeretes, csütörtökön érkezett meg a hivatalos bejelentés arról, miszerint Michelisz Norbert 2016-tól kezdve a Honda gyári csapatában fog versenyezni. A magyar autóversenyző legfrissebb blogbejegyzésében erősítette meg, hogy nem csak ő, hanem versenymérnöke, Bári Gergely is átigazol. A négyszeres WTCC-futamgyőztes irományában meg is indokolta a miértjét a michelisz.hu-n:

"Sokszor kihangsúlyoztam korábban, hogy az eddigi WTCC-s eredményeimben fontos szerepet játszott az a lelki, baráti háttér, amelyet a Zengő Motorsport tagjai nyújtottak nekem. Ebből a szempontból sem maradok egyedül, hiszen a versenymérnököm, Bári Gergő követ engem a gyári alakulathoz. Én hiszek abban, hogy Gergő képességei alapján a mezőny legjobb mérnöke, és a Hondánál is elismerik a szakértelmét. Az elmúlt években kialakult köztünk egy olyan gördülékeny kommunikáció, hogy félszavakból is megértjük egymást. Bár mindent el tudok mondani angolul, amit szeretnék, az sem mellékes, hogy ő szakszerűbben tud beszélni a gyári csapat mérnökeivel, ami főként az autó fejlesztésénél és beállításainál lesz fontos. Boldog vagyok, hogy továbbra is együtt dolgozhatunk! Egyébként nem csöppenek teljesen ismeretlen közegbe, hiszen a tavalyi tesztekről és megbeszélésékről már jól ismerem a hondás mérnököket, szerelőket, de jóleső érzés, hogy hirtelen nem változik meg minden körülöttem."

Bári Gergőről azt kell tudni, hogy 2007 óta tagja volt a Zengő Motorsportban, azonban a WTCC-s projekt részévé csak 2011-ben vált, miután 2010-ben Michelisz versenymérnöke a spanyol Arnau Niubo volt, aki a HRT Forma-1-es csapatának kedvéért elhagyta Zengő Zoltán csapatát. Az elmúlt öt év folyamán a 33 éves Bári Gergő neve valósággal egybeolvadt Micheliszével, miután kiváló párost alkotnak.

Fotó: Zengő Motorsport

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr408276148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása