F1 - HIVATALOS: NEM LESZ A FORCE INDIA TÁMOGATÓJA AZ ASTON MARTIN 2016-BAN

f1-abu-dhabi-gp-2015-sergio-perez-sahara-force-india-f1-vjm08_3.jpg

A Force India helyettes vezérigazgatója, Otmar Szafnauer megerősítette, hogy a silverstone-i székelésű csapat, valamint az Aston Martin között biztosan nem lesz partneri kapcsolat 2016-ban.

Az elmúlt hónapokban úgy tűnt, hogy a Force India és az Aston Martin között egy olyan partneri kapcsolat fog kialakulni, amely némileg nagyobbá tette volna a brit-indiai Forma-1-es csapat büdzséjét, ami segíthetett volna az erősorrendben való előrelépéshez. Azonban az utóbbi időkben nagyon bizonytalanná vált a helyzet, miután az Aston Martin vezetősége elzárkózott a Forma-1-be való visszatérés lehetőségétől, mivel úgy gondolják, hogy a királykategória technikáiból nem tudnának ötletet meríteni az utcai gépek fejlesztéséhez, míg a Hosszútávú Világbajnokságon való szereplésből érkező tapasztalatok segítik az utcai Aston Martinok fejlődését.

A végszó pedig a mai nap került kimondásra a Force India helyettes vezérigazgatója, Otmar Szafnauer által, aki a következőket nyilatkozta az Autosport Show-n ma:

"Már az is egy óriási lépés volt, valamint igencsak hízelgő, hogy egy olyan világhírű autómárkával léphettünk kapcsolatba, mint az Aston Martin. Továbbra is tárgyalunk azonban, viszont rövid időn belül, azaz 2016-ban nem hinném, hogy bárminemű előrelépés lesz ez ügyben. De nem tudhatod, hogy mit hoz a jövő."

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr568273028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása