F1 - A MCLAREN A VOLKSWAGENTŐL IGAZOLT VEZÉRIGAZGATÓT

f1-abu-dhabi-gp-2015-jenson-button-mclaren-mp4-30_1.jpg

Az alakulat eddigi vezérigazgatója, Jonathan Neale már a McLaren Technology Group-nál lesz Ron Dennis-nek, a márka első emberének a helyettese, utódja pedig a Volkswagentől érkező Jost Capito lesz.

Jonathan Neale előléptetést kapott, így már nem csak a Forma-1-es csapatban fog tevékenykedni, hanem az egész McLaren Technology Group-ban. Helyére a Volkswagen szakembere, Jost Capito érkezik majd, de a hírek szerint majd csak akkor, ha a német márkának sikerült megtalálni utódját. 

Capito kulcsszerepet játszott a Volkswagen előző három szezonban szerzett három rali világbajnoki címében, ráadásul a Forma-1 világában is eltöltött mér pár esztendőt, még az ezredforduló környékén, a Sauber elnöki tagjaként. 

"A motorsport szinte minden táján jelentős ismeretei vannak - nem csak a raliban, de a túraautózásban, a sportautózásban és a formaautózásban is, ráadásul mindig hatalmas szenvedéllyel veti bele magát a munkába." - nyilatkozta az új szerzeményről Ron Dennis. 

Fontos egyébként kiemelni, hogy Capito érkezésével Eric Boullier pozíciója nem kerül veszélybe, a francia továbbra is a versenyigazgató szerepet töltheti be a wokingiaknál. Dennis biztos benne, hogy jól kijönnek majd Capito-val.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr798273126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása